50 Nijansi Pive

Zbog interneta poslali najbolji prijatelji i kumovi!

Svi znamo da internet spaja ljude, daje nam mogućnost da se povežemo sa davnim ljubavima, sa nekim prijateljima sa kojima smo izgubili kontakt davno prije, te da održavamo veze sa ljudima sa kojima nas dijele kilometri. To da internet zaista može da promijeni nekome život govori i priča o prijateljstvu između Mirka i Bojana, koji su postali nerazdvojni upravo zbog interneta.

Bojan je radnik u kompaniji koja isporučuje internet konekciju građanima, a Mirko je korisnik koji je među prvima u svojoj ulici na Petrićevcu uveo internet i to s ponosom ističe.

-Ja sam među prvima u svojoj ulici uveo internet i time se zaista ponosim, iako sam internet još u vrijeme kada nije bilo neograničenog protoka i kada si morao plaćati račun po utrošku i kada nije bilo wi-fi konekcije. Imam ugovor kod istog operatera već godinama i bez obzira na to što mi konekcija puca na svakih pola sata biću im zahvalan do kraja života jer su me spojili sa mojim najboljim prijateljem i kumom  Bojanom, kaže Mirko.

Naime, Bojan je toliko često dolazio da popravlja internet u Mirkovu kuću da su se zbližili do te mjere da su jednostavno postali nerazdvojni. Mirko kaže da nije bio toliko uporan za zvanjem call centra i prijavljivanjem kvarova i sporog interneta danas bi bio uskraćen za divno prijateljstvo.

-Ja zaista nisam htio odustati, zvao sam svaki put kad bi internet pukao ili usporio, a oni su mi uporno slali Bojana koji je davao sve od sebe da popravi, ali jednostavno mu nije polazilo za rukom. U početku se osjećala netrpeljivost sa njegove strane, ali kad smo shvatili da smo jednostavno osuđeni jedan na drugog počeli smo davati šansu jedan drugom i našem prijateljstvu, kaže sjetno Mirko.

Bojan kaže da je jedan period više vremena provodio po tuđim nego u sopstvenoj kući, a najviše kod Mirka koji je bio najuporniji.

-Mnogi su odustajali, ili su se prebacivali na drugu kompaniju Mirko iz nekog razloga nije odustajao i to je rezultiralo našim prijateljstvom i uskoro kumstvom, kaže Bojan koji je  u međuvremenu promijenio posao jer mu je jednostavno dosadilo da više vremena provodi po tuđim nego u svojoj kući. Isto tako naglasio je kako mu je jedino žao što sad Mirka viđa puno manje nego ranije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar