50 Nijansi Pive

Istjerao majstora jer ne pije rakiju!

Rijetki su oni koji su sa majstorima imali dobra iskustva, ali ono što je nedavno doživio jedan Banjalučanin sa Petrićevca zaista spada u kategoriju vjerovali ili ne. Naime, njega je vodoinstalater toliko iznervirao da ga je istjerao iz kuće, iako nije završio posao.

Milenko Š. sa Petrićevca imao je vodinstalaterski problem, pozvao je majstora te se u svakom smislu pripremio na njegov dolazak. Milenko kaže da je sve počelo onako kako treba, majstor je kasnio nekoliko sati, kad je došao uletio je u kuhinju u prljavim cipelama i ništa nije sutilo da se radi o običnom psihopati.

-Znate kako ide sa majstorima, prvo ih čekate, ako se pojave uglavnom odugovlače, cjenjkaju se, a sve to dok pijuckaju rakiju. S rakijom ih obično možete opustiti, pa vam možda skinu cenera od honorara, ali sa ovim mojim to nije bilo moguće, jer on, zamislite, ne pije rakiju. I kako ja da sarađujem s nekim takvim? Majstor koji ne pije rakiju u mojoj kući nema šta da traži, pa sam ga istjerao da mi ne bi traumirao ženu i djecu, izjavio je Milenko.

Milenko je sa ovim izašao u javnost da bi upozorio svoje sugrađane na ovog i sve ostale slične majstore. Pazite se koga puštate u kuću, s vrata majstora ponudite rakijicom, ako odbije, znate šta vam je činiti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar