50 Nijansi Pive

Vapaj očajnih Banjalučanki: Jake smo žene, a muškarci nas se ne plaše!

Opšte je poznato i u posljednjih nekoliko godina više puta dokazano da se muškarci panično boje ostvarenih, samostalnih, nezavisnih, jednom rječju jakih žena, izbjegavaju ih i na neki način zaziru od njih. Upravo iz tog razloga ni malo nas ne čudi protest koje su brojne Banjalučanke održale na Trgu Krajine jer su primjetile da se njih muškarci uopšte ne boje te su svoja prava odlučile potražiti na ulici.

Protest je predvodila Marta Oštrokondža koja je u ime svih okupljenih apelovala na sve muškarce da ih se počnu bojati odmah ili će one biti primorane da preduzmu neke druge mjere.

-Mi smo žene koje smo obrazovane, nezavisne, uglavnom živimo same ili sa cimerima, same vodimo računa o sebi i očekujemo da nas se muškarci plaše i da nas zaobilaze, rekla je Oštrokondža. Ona je izjavila kako joj u posljednje vrijeme muškarci sve više prilaze te je ona počela da sumnja u svoju snagu što je za njen pojam zaista nedopustivo.

-Znate kako, ja već godinama sama zarađujem, živim na spratu roditeljske kuće koji sam sama opremila uz malu pomoć roditelja, imam mačku, ne pravim kompromise kad su veze u pitanju, godinama sam sama i smatram se zaista snažnom ženom, zato mi uopšte nije jasno gdje to griješim i koje to pogrešne signale odašiljem kad mi muškarci uporno prilaze. Nisam čak ni neka riba da bi to mogla time da opravdam.

Istu ili sličnu priču ispričale su nam i ostale žene koje su se zatekle na Trgu Krajine tog sunčanog popodneva.

Poruka koju su željele poslati svim muškarcima jest da imaju razloge da se plaše i da ne prilaze jer ako nastave da ih muvaju one više neće imati opravdanje zašto su još uvijek same. Isto tako su poručile da će ukoliko se ovo nastavi morati pribjeći nekim drastičnim mjerama kao što su fizički napadi.

Mi se iskreno nadamo da do toga neće doći.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar