50 Nijansi Pive

Beskućnici u Srbiji bojkotuju restorane Novaka Đokovića!

Revoltirani beskućnici su poslali nedvosmislenu poruku teniskom asu Novaku Đokoviću da nemaju namjeru da se hrane u njegovim restoranima jer hrana koja se tamo služi po njihovom mišljenju je namijenjena životinjama, a ne ljudima.

Novak Đoković j nedavno objavio kako će otvoriti restoran u kome će služitti besplatnu hranu beskućnicima i onima koji sebi ne mogu da priušte obrok, ali je naišao na neodobravanje jer su beskućnici zaključili da čak i ako nemaju krovove nad glavom i stalne prihode ne pada im na pamet da jedu sjemenke i travu.

-Mislimo da je ovo poniženje za sve nas, to što smo siromašni nikako ne znači da treba da jedemo sjemenke i travu koja čak nije ni obarena. Nama trebaju proteini jer smo po cijeli dan napolju, treba nam snaga. Hvala njemu, ali mi u taj restoran nećemo ići to vam garantujem, izjavio je Bogoljub Sirotinja.

U ime tima Novaka Đokovića oglasio se Jovan Bramasutra koji kaže da je jelovnik za ove restorane osmišljen s posebnom pažnjom te da jela sadrže sve što jedan obrok treba da ima od vitamina i minerala. Takvi obroci poboljšavaju probavu, i osmišljeni su tako da dovode stanje tijela i duha u ravnotežu pa ljudi lakše nađu mir unutar sebe što je za populaciju kojo su namijenjeni jako važno, rekao je Bramasutra.

S druge strane beskućnicima i dalje nije jasno zašto bi se neko sprdao s njima na ovako krajnje okrutan način jer kad su otkrili da će se u rastoraima služiti hrana bez laktoze, glutena, mesa i svega onog što jedan obrok čni ukusnim shvatili su da im je sreća bila kratkog vijeka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar