50 Nijansi Pive

Predstavnici terorističkih organizacija dolaze u Banjaluku da skautiraju talentovane bombaše

Nakon eksplozija bombi podmetnutih pod automobil kod Rebrovačkog mosta koje su se dogodile u utorak, Banjaluka je došla u centar pažnje cijelog regiona, da bi se glas o banjalučkom bombašu proširio i nešto dalje.

Kako saznajemo, grad je zainteresovao terorističke organizacije širom svijeta, a na saopštenju koje se pojavilo na zvaničnom sajtu ISIL-a navodi se da je vođa organizacije „ugodno iznenađen brojem talentovanih bombaša na tako malom prostoru“ te je najavio svoju skoru posjetu krajiškoj bombi, odnosno ljepotici – Banjaluci.

Na putu ka najvećem gradu Republike Srpske trenutno su predstavnici najmoćnih terostičkih organizacija, i to Al-Kaide, Boko Harama, Fataha, Hamasa i nezaobilazne Islamske države.

Prema saznanjima naših izvora, Banjaluka je već godinama pod budnim okom ISIL-a zbog neobično velikog broja talentovanih bombaša i poznavaoca oružja i eksploziva, a napad koji se dogodio u utorak je samo još jedan dokaz da interesovanje terorističkh analitičara za Banjaluku nije slučajno.

-Plan je da naši skauti pronađu 100-200 bombaša, a onda da napravimo audiciju komercijalnog imena „Exploziv“. Skauti će svoj posao obaviti do kraja mjeseca, a testiranje ćemo organizovati sljedeći mjesec na Manjači, gdje će svi kandidati moći pokazati svoje vještine na posebno pripremljenim poligonima. Kandidati će imati priliku da se takmiče u bombaškim kategorijama „dizanje predmeta u vazduh“ i „napad na kontroverzno lice“, dok će „samoubilački napadi“ ovaj put izostati, najavio je Mohamed Al Hadžihuseini, PR ISIL-a.

On je naveo da su plate bombaša visoke i redovne, a istaknutim i kvalitetnim majstorima eksploziva slijeduju i redovni bonusi, te se nada da će broj prijavljenih biti zadovoljavajući.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar