50 Nijansi Pive

Papirne kese sa imenima skupih brendova najnoviji hit u Banjaluci!

U posljednjih nekoliko godina, najprodavaniji artikal među Banjalučanima su kese na kojima su napisana imena poznatih svjetskih brendova poput Prada, Mango, Dior, Chanel, a distributeri su nam rekli da je upravo naš grad prvi po prodaji ovih kesa u cijelom svijetu.

Jedan od distributera rekao nam je kako mu je to na prvu bilo prilično čudno jer se raspitao i doznao da niti jedan od tih brendova u Banjaluci nema svoje predstavništvo niti prodajna mjesta, ali nakon što su narudžbe uporno stizale detalji ga više nisu zanimali.

Raspitali smo se i po lokalnim buticima da vidimo u čemu je stvar i zašto naši sugrađani više vole da nose stvari u kesama na kojima pišu imena skupih brendova. Tamo su nam rekli da je stvar u stvari veoma jednostavna i da Banjalučani strašno paze o tome kakav će utisak ostaviti na druge te ih je na neki način sramota da neko otkrije kako se oblače u Teranovi, Njujorkeru ili Waikikiju.

Dok smo šetali gospodskom naišli smo na nekoliko lijepo sređenih dama koje su u rukama imale kese skupih brendova, ali su nas poprijeko pogledale i nisu nam dozvolile da vidimo šta se u njihovim kesama zaista i nalazi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar