50 Nijansi Pive

EU otvara humanitarni fond za vozni park bosanskohercegovačkih političara

Nakon što je u svim svjetskim medijima odjeknula vijest da političari iz Bosne i Hercegovine voze automobile koji ne vrijede ni 30 hiljada evra parlament EU je odlučio da se osnuje humanitarni fond koji će skupljati sredstva upravo za obnovu voznog parka naših političara.

Jan Mastersen koji je pokrenuo ovu inicijativu, za 50NP je izjavio kako političari svih zemalja Evrope jednostavno moraju da se drže zajedno, da razmišljaju jedni o drugima da se pomažu i brinu o sigurnosti svojih kolega i sapatnika.

-Kada smo čuli da naše kolege iz BiH voze automobile stare i desetak godina te da naraučuju „nove“ automobile za 30-ak hiljada evra i manje, odlučili smo da otvorimo humanitarni fond i da skupimo potrebna sredstva da im se obezbijede vozila u najmanje 50 hiljada vrijednosti, izjavio je Mastersen.

Naši političari su ovu odluku dočekali sa radošću, ali su isto tako poslali apel svojim kolegama iz EU da sredstva ipak uplate onima kojima je to potrebnije te da će se oni već nekako snaći.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar