50 Nijansi Pive

Pobuna stanovnika Trna: Uplašeni zbog sumnjivog komšije!

Vlasnik jednog preduzeća iz Trna već neko vrijeme je predmet sprdnje među svojim sugrađanima koji vjeruju da je on vlasnik fiktivne firme koja ne postoji te da se bavi nekim fizičkim radom jer izgleda prilično čudno za jednog „gazdu“.

Komšije ovog navodno uspješnog gospodina kažu da jednostavno ne vjeruju u uspješnost njegove firme jer on ne izgleda kao da dobro živi te žele da ga raskrinkaju pred cijelim svijetom, jer kako navode, nije u redu tako zamajavati javnost.

-Neko ko ima para sigurno ne bi vozio golfa V kao dotični, ne bi imao neki telefon koji je izašao prije tri godine i ne bi garderobu kupovao u Banjaluci već u Beogradu, Zagrebu, Beču i Gracu. Mi ovim putem apelujemo na dotičnog da se sam otkrije i kaže istinu prije nego što ga mi u potpunosti raskrinkamo i otkrijemo njegove namjere, rekao je našem portalu jedan od ogorčenih komšija koji za sada želi ostati anoniman.

On je dodao da komšije ne znaju kako da se ponašaju kad ga sretnu da li da mu se ulizuju ili da ga mlako pozdravljaju kao i većinu ostalih komšija. Isto tako, oni su u strahu da nije riječ o nekom skorojeviću ili sitnom kriminalcu. Plašimo se da nam djeca budu u njegovoj blizini.

Pokušali smo stupiti u kontakt i sa „optuženim“ koji nam je dao kratku izjavu kako je u gužvi i kako mu nije jasno o čemu se radi i za šta ga optužuju.

-Ja već godinama vodim uspješnu firmu, ali ne želim da kupujem i bacam novac na bespotrebne stvari posebno da mijenjam stvari koje funkcionišu. S druge strane nikad nisam bio ljubitelj Mercedesa i vjerovatno ga nikada neću kupiti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar