50 Nijansi Pive

Od 1. oktobra ako ne budete znali odgovor na OVO pitanje bićete kažjeni!

Septembar se bliži kraju, odavno smo ljetne sandale, haljine i šortseve zamijenili toplijom garderobom i krajnje je vrijeme da aktivno počnemo pripremati za „najluđu noć“. Pošto je to jedan od najbitnijih dana u godini, gradske vlasti su donijele od odluku da od 1. oktobra ove godine, apsolutno svi moraju imati planove i moraju znati gdje će biti tog 31. decembra.

Ova odluka će stupiti na snagu odmah, a svi koje predstvanici vlasti, policije, komšije, rodbina i prijatelji budu pitali „gdje ćeš za novu“ moraju imati spreman odgovor u suprotnom će morati platiti novčanu kaznu u iznosu jedne novogodišnje rezervacije u nekom od elitnih klubova našeg grada.

Iz Gradske uprave kažu da je ovo jedan od načina da se svi kapaciteti za doček popune, a da oni koji ne planiraju ništa plate dgovarajuću kaznu i na taj način pripomognu kad je u pitanju punjenje gradskog budžeta.

Mislimo da nije u redu da mi mjesecima planiramo poseban program u kafićima, restoranima i trgu, a da ljudi na kraju ostanu kući sada ćemo to spriječiti tako što će svi koji ne budu imali planove morati platiti određenu naknadu gradu.

Iz udruženja ugostitelja se iskreno nadaju da će određeni postotak od naplaćenih kazni ići njima jer oni najviše ispaštaju kada pripreme sve za doček i ne popune kapacitet.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar