50 Nijansi Pive

Oktobar obećani mjesec za penzionere

Nakon što je u medijima objavljeno da će penzije u Republici Srpskoj biti povećane za punih tri odsto, nastala je prava pometnja u turističkim agencijama Banjaluke, jer su penzioneri požurili da rezervišu kasna ljetovanja i rana skijanja te se na taj način počaste zbog drastičnog povećanja penzija, a nenadani višak novca žele da potroše na najbolji način.

Penzionerka Milka Bosnić kaže da godinama nije mogla da odvoji novac za ljetovanje i da će sa ovim povećanjem penzije konačno moći posjetiti neku egzotičnu lokaciju.

-Dosad nisam mogla da trošim na putovanja, jer su mi prioritet uvijek bili lijekovi i hrana, na koje je odlazio najveći dio mojih primanja, ali nakon što sam čula da će penzije biti povećane za čitavih tri odsto, požurila sam da rezervišem ljetovanje na Maldivima, jer koliko čujem tamo je toplo i u oktobru.

Ekipa 50NP posjetila je i nekoliko turističkih agencija u kojima je potvrđeno da je intresovanje za ljetovanja od oktobra u velikom porastu, a da su zainteresovani uglavnom penzioneri koji žele da ugode sebi pred sami kraj života. Rekli su nam i da penzioneri uglavnom traže aranžmane na egzotičnim destinacijama poput Maldiva, Bora Bore, Sejšela…

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar