50 Nijansi Pive

Besplatna sauna za sve Banjalučane

Banjalučki Gradski prevoz je u ove ljetnje dane odlučio sve svoje putnike obradovati besplatnom saunom koja im je dostupna na svim gradskim i prigradskim linijama, ujutro od 5:30 do 23:00 časa uveče.

-U posljednje vrijeme nas prozivaju kako su naši autobusi neuslovni, kako nema klima uređaja i ne mogu se otvoriti prozori, pa ovim putem želimo da obavijestimo sve građane, da u pitanju nisu nikakvi kvarovi već su u pitanju saune na točkovima koje će sigurno dobro doći svima, jer je opšte poznato da je preznojavanje veoma zdravo, za razliku od klima uređaja i promaje koja se stvara kad se otvore prozori, rekao nam je direktor Gradskog prevoza.

Mnoga istraživanja su pokazala da je uticaj saune na ljudski organizam veoma pozitivan, da posebno dobro utiče na bolesti disajnih puteva, a pomaže i kod jačanja imuniteta i zato su u gradskom prevozu odlučili da svim našim građanima obezbijede besplatno znojenje sve do septembra.

Jedan od vozača koji vozi na liniji Starčevica – Borik – Centar izjavio je kako se fizički puno bolje osjeća otkako je uvedena ova praksa, a čak je i smršao nekoliko kilograma, što je još jedan pozitivan dodataka svemu ovome.

Sami putnici još uvijek nisu spremni za ovako nešto, ali vjerujemo da će kada shvate koliko je to sve dobro za njihovo zdravlje u saune/autobuse ulaziti spremniji, sa rezervnom garderobom.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar