50 Nijansi Pive

Ako ne može šorts, haljina može sigurno!

U posljednjih nekoliko godina pravila oblačenja se uglavnom moraju poštovati kako u školama tako i na mnogim radnim mjestima, ali to nije baš jednostavno posebno kad nastupe velike vrućine kakav je slučaj ovih dana.

U Velikoj Britaniji, momak po imenu Joey Barge se suočio sa kritikom nakon što je na posao došao u kratkim hlačama i to samo zato što je napolju bilo, ni malo ugodnih, 30 stepeni. Ubrzo po dolasku na posao njegov šef mu je rekao kako mora otići kući da se presvuče i obuče nešto u skladu sa pravilima oblačenja kompanije.

Većina bi se vjerovatno pokunjila i u strahu za posao poslušala šefa, ali to nije bio slučaj ovoga puta. Joy se vratio kući, presvukao, ali u HALJINU, jer su one dozvoljene, dok šortsevi nisu.

Cijeli slučaj, Joey je podijelio sa svojim pratiocima na Twitteru i na išao na samo pozitivne komentare, a sve što mi možemo reći jeste BRAVO!

Važno je napomenuti da je šef dozvolio Joey-u da ostane na poslu u hlajini jer su haljine, dozvoljene.

Mi smo ponosni na njega, kao da je naš.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar