50 Nijansi Pive

Reakcija iz Hrvatske na izbor Brnabićke: Novi biskup će biti homoseksualac!

Katolička crkva u Hrvatskoj odlučila je da će novi zagrebački biskup biti homoseksualac kako Srbija u soroševskim medijima ne bi postala mezimče Zapada zbog nove premijerke koja zbog svojih rodnih, seksualnih i nacionalnih opredjeljenja pravi Kvisko za popravljanje imidža jedne države trećeg svijeta kao što je to Srbija.

Ovo obavještenje je stiglo iz kancelarije Zagrebačke biskupije koje je potpisao sam kardinal, Josip Bozanić.

-Opšte je poznato da mnogi naši sveštenici imaju sklonost ka istom polu što je katolička crkva više ili manje uspješno krila sve ove godine, ali sad je pravi trenutak da i mi izađemo iz ormara i otvoreno kažemo da smo homoseksualci, a najbolji način za to je da za biskupa postavimo upravo homoseksualca, navodi se, između ostalog u saopštenju.

Katolička crkva je ovu odluku donijela nakon što je neprijateljska Srbija za novog premijera imenovala ženu koja je Hrvatica, a koja je pri tom lezbejka, što donosi veliki broj poena u igri zvanoj “Kako se ulizati zapadu”.

Ovoj inicijativi crkve pridružili su se i nevladine organizacije oko Zeljke Markić, čija će organizacija Hod za život promijeniti ime u Hod za život u duginim bojama, a čak je i okorjeli desničar Marko Perković Tompson napisao novi hit posvećen seksualnim manjinama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar