50 Nijansi Pive

Sajm zapošljavanja: Najposjećeniji štand sa domaćicama noćnih klubova

Na nedavno održanom Sajmu zapošljavanja u Banjaluci posebno posjećeni su bili štandovi na kojima su predstavljena neka nova zanimanja poput: domaćice u noćnim klubovima, starlete, kontroverzni bismiseni i dr….

Posjećenost je ove godine bila veća nego ikad, učenici osnovnih i srednjih škola su bili najbrojniji posjetioci jer su imali priliku da se upoznaju sa nekim od trenutno najpopularnijih zanimanja kod nas.

Prema riječima organizatora, djevojčice su se posebno informisale oko zanimanja domaćice u noćnim klubovma, starlete te mejkap i nejl artista, odnosno šminkerki i manikirki dok su se dječaci najviše zadržavali kod štandova na kojima su promovisana zanimanja biznismen, tajkun, menadžera i sam svoj majstor.

Organizatori kažu da su prezadovoljni odzivom kako izlagača tako i posjetilaca te da su srećni što su mladi ljudi uspjeli da dobiju potrebne informacije koje će im pomoći da se odluče za svoje buduće zanimanje.

-Ove godine smo imali i štand na kome su učenici mogli da se raspitaju o srednjim školama i fakultetima koji ih interesuju, a tu je najviše pitanja bilo za “školu života” i “ulični fakultet” jer to najčešće viđaju u opisu profila kod uspješnih Fejsbuk prijatelja svojih roditelja pa smatraju da to može biti i njihov put.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar