50 Nijansi Pive

Presrećni Banjalučani upisali dijete u vrtić bez štele!

Jedna Banjalučka porodica je prije nekoliko dana dobila šokantnu obavijest na kućnu adresu nakon koje su alarmirali sve medije jer ovakav slučaj još nije zabilježen na području Banjaluke. Bračni par Mirjana i Žarko sa Petrićevca, su podijelili svoju priču sa medijima da bi svim mladim parovima pokazali da ima nade.

Naime, 9 mjeseci nakon što su dobili ćerkicu Mirjana i Žarko su predali papire da upišu djevojčicu u vrtić  očekujući da će se mjesto otvoriti taman za predškolsko pošto nisu imali nikakvu vezu da povuku, niti su imali viška novca da tušnu nadležnima.

-Mi smo predali sve potrebne papire nadajući se da će se mjesto otvoriti taman kad Dunja krene u predškolsko, koje je obavezno i s tim smo se na neki način pomirili jer uz sve napore nismo uspjeli naći vezu da upišemo dijete preko reda, ispričala je uzbuđena Mirjana.

Ono što ovaj mladi bračni par svakako nije očekivao jeste da će se mjesto otvoriti za svega tri mjeseca kada su na kućnu adresu dobili obavijest da prilože nalaze sistematskog pregleda za djevojčicu i da je nakon toga mogu dovesti na prilagođavanje.

-U početku smo mislili da se neko šali s nama, imamo kuma šaljivdžiju koji nam je odmah rekao da će Dunja prije krenuti u školu nego što će se osloboditi mjesto bez “štele” tako da smo prvo pomislili da nas on zeza, ali kad smo shvatili da je pečat autentičan nismo mogli doći sebi od šoka, rekao je Žarko.

Za kraj su okupljenim novinarima rekli da ne znaju kako da se ponašaju, jer uopšte nisu spremni, jednostavno nisu očekivali. Jedan od problema sa kojim se suočavaju jesu bake koje smatraju da je Dunja previše mala da bi išla u vrtić, ali ovi mladi roditelji kažu da se ovakva šansa ne propušta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar