50 Nijansi Pive

Iz Narodne skupštine RS poslata poruka mira, ljubavi i drugarstva!

U posljednjih nekoliko godina svjedoci smo toga da u parlamentima širom svijeta suprotstavljenje strane pored žestoke retorike često koriste i šake da bi pokazali svoj stav, a ono što su naši poslanici neki dan uradili treba da služi kao primjer svima.

Naime, prije par dana u Narodnoj skupštini Republike Srpske vodila se mirna rasprava o sportu i napretku našeg saobraćaja, a da bi sve prošlo u mirnom duhu prije same rasprave je u Skupštini održan čas kundalini joge i kratka meditacija zbog koje su svi bili u vidnom zenu.

Nakon sjednice, poslanici koji su se obratili novinarima objasnili su da oni nisu vodili raspravu, već konstruktivan razgovor u kome niko ni na koga nije galamio, niko nikoga nije vrijeđao već su umno podsticali jedni druge da dođu do najboljeg mogućeg rješenja, a na kraju su se svi uhvatili za ruke i pjevali pjesme o drugarstvu da bi pokazali kako se i na lijep i normalan način mogu riješavati problemi u državi.

Predsjednik skupštine je izjavio kako će od prvog juna stupiti na snagu i zakon po kome će poslanici prije svakog zasijedanja najmanje pola sata morati provesti u tihoj meditaciji, a nakon toga će sat vremena praktikovati kundalini jogu jer se to dokazalo kao produktivno. Kaže da su čak kontaktirali neke naše poznate sugrađani koji bi mogli da budu njihovi gurui te napomenuo da bi sve skupštine na svijetu trebalo da praktikuju ovakav vid zasijedanja.

Novinari su primjetili i da je sama skupštinska sala za ovu priliku bila posebno uređena dugama, jednorozima i maslinovim grančicama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar