50 Nijansi Pive

Banjalučanin na pozorišnoj predstavi otkrio kako se prave djeca!

Na nedavno održanoj premijeri predstave Švajcarska, u Narodnom pozorištu Republike Srpske, jedan Banjalučanin je nakon decenija i decenija života u neznanju, napokon otkrio kako se to prave djeca, što je u predstavi eksplicitno prikazano. Njegova majka, sa kojom je prisustvovao premijeri kaže da će njen sin imati doživotne posljedice te da će od pozorišta tražiti odštetu.

-Ja svog sina već duže od 35 godina vodim na sve prestave koje igraju u Narodnom pozorištu, imam čak i godišnju kartu koju sam kupila preko Udruženja penzionera i ovakvu neugodnost zaista nisam očekivala od jedne institucije kao što je Narodno pozorište, rekla je Milunka Puritanović za 50NP.

Ona je kroz suze dodala kako se cijeli život trudila da svog jedinog sina sačuva od bluda i razvrata kojim smo svakodnevno okruženi i da je šokirana činjenicom da je on na ovakav način morao da sazna šta je to sex i odakle stvarno dolaze djeca. Gospođa Puritanović je jako zabrinuta da će cijela situacija narušiti njen harmoničan odnos sa sinom, te da više neće imati partnera za odlazak u pozorište.

-Nadam se samo da će on jednog dana moći da mi oprosti, još uvijek je u šoku i nije u stanju da priča, ali radimo na tome da se sve vrati u normalu. Iako smo na prve nagovještaje nemoralnih scena napustili pozorište, on je uspio da vidi neke dijelove. Znate, bila je premijera i gužva, trebalo nam je vremena dok se izvučemo do izlaza.

Iz Pozorišta kažu da će razgovarati sa režiserom i scenaristom predstave te da će vidjeti mogu li se ove scene izbaciti, u suprotnom predstava će vjerovatno biti skinuta sa repertoara jer to jednostavno ne prilični Banjaluci koja bi mogla postati prestonica kulture.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar