50 Nijansi Pive

VANREDNO STANJE: Nestašica biceva i žileta u Banjaluci

Toplo vrijeme i visoke temperature namamile su na ulice Banjaluke brojne djevojke. Nakon duge zime, vrijeme je idealno da da se iz pantalona uskoči u suknje i haljine. I sve bi bilo u najboljem redu, da nije došlo do nestašice biceva, žileta, brijača i traka za depilaciju po marketima.

Dosta djevojka je u nedjelju viđeno u gradu u pantalonama, a sve zbog istog problema.

-Ustala sam jutros i vidjela da je toplo, pa sam odlučila da obučem haljinu. Sjetila sam da prvo moram da se izdepiliram, a kako mi to oduzme dosta vremena, odlučila sam da skoknem do prodavnice i kupim bic, pa ih nabrzinu obrijem. Međutim, obišla sam sve markete po gradu i biceva nema. I šta ću, moradoh na kafu u farmerkama, kaže Anja S.

Sa istim problemom se susrela i Sandra.

-Kad je hladno ne nosim suknje i haljine, pa se ne depiliram. Otprilike, od oktobra do maja. Danas konačno odlučim da i to obavim, međutim u gradu bica nema ni za lijeka. Zvala sam neke kolegice iz Prijedora i Doboja, međutim one mi kažu da je nestašica i kod njih. Probaću naručiti iz inostranstva, nema druge, kazala je ona.

Da je došlo do nestašice potvrđuju i u marketima. Kako kažu, nakon što su meteorolozi najavili toplo ljeto, prodaja se povećala za 10 puta.

-Prethodnih par dana dolazile su djevojke i kupovale po 10 komada. Nije samo da nema biceva, rasprodali smo i sve trake za depilaciju. Poslali smo narudžbe dobavljačima, ali i kod njih je trenutno nestašica, pa molimo djevojke da pretrpe još koji dan u pantalonama dok ne nađemo nove dobavljače, rekli su u jednom marketu.

Zbog navedenog problema, gužva je i u kozmetičkim salonima. Svi termini za depilaciju su popunjeni do kraja juna. Nezvanično saznajemo da postoji šansa da se u salone uvede treća smjena kako bi sve djevojke barem do kraja maja dobile svoje termine.

Uskoro više informacija.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar