50 Nijansi Pive

Banjalučka policija istražuje slučaj „Maturske haljine“

Prema navodima izvora bliskom banjalučkoj policiji, u posljednih mjesec dana pojačana je aktivnost mahnitih žena koje po Banjaluci poklanjaju maturske haljine maturantkinjama koje nisu u mogućnosti da ih sebi priušte. Isto tako, pojačan je rad gotovo svih policijskih službenika kako bi se razotkrilo ko stoji iza ove bande žena, kao i koji su njihovi motivi i interesi.

Kako saznajemo, neke od njih su zahvaljujući opsežnoj istrazi policije već identifikovane i privođene na ispitivanje.

-U pitanju je banda žena starih između 20 i 50 godina, a tačan motiv i interes nam još uvijek nije poznat. Unakrsna ispitivanja nisu pomogla da dođemo do nekih značajnih informacija jer dobro drže jezik za zubima, ali sumnjamo na neke zaboravljene ali ilegalne radnje kao što su pomoć, velikodušnost, i nešto najprimitivnije s čim smo se susreli u posljednjih 20 godina – želja da se nekom uljepša matura i makar na tren izbriše briga zbog neimaštine. Još uvijek radimo na prikupljanju informacija, rečeno je iz MUP-a.

O tome da banda postoji i već nedjeljama unazad djeluje na društvenim mrežama svjedoci su mnogi Banjalučani. Jedan od njih, Blagoje Kreten, rekao nam je da sumnja na sektu.

-Vidio sam neke statuse na fejsbuku kako žene valjaju neke haljine. Ne znam od koga je počelo, ko im je vođa, ali svaki dan ih je sve više. Iskreno, zabrinut sam kojom brzinom se to širi, na kraju ćemo svi nositi haljine, Bože sačuvaj i sakloni. Moj kolega iz kladionice kaže da su sigurno u pitanju nestrpljive udavače koje hoće da pokažu svoju dobrotu pa upecaju nekog jadnika kao što sam ja. Ali mene sekte ne interesuju, tako da od toga nema ništa, ispričao je Kreten i dodao da ukoliko se pojavi neka sekta koja poklanja odijela, tu bi se možda i uključio.

Dok se istraga ne završi, a banda ne bude iza rešetka, preporuka svim čitaocima je da zaključavaju vrata, ne kreću se noću bez potrebe i budu na oprezu jer su članice ove ženske bande nepredvidive i opasne.  

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar