50 Nijansi Pive

Na Facebooku pronađena tetka bez ijedne slike bebe

Opštepoznato je da su tetke veoma naklonjene djeci svoje braće ili sestara i da ljubav prema njima najviše pokazuju na Facebooku postavljajući svakodnevno fotografije beba. Slike beba najčešće su propraćene originalnim komentarima poput „tetkino najdraže“, „sve moje“, „ljubav najveća“ i sl.

Ipak, mnogi su se iznenadili, kada je na najvećoj društvenoj mreži na svijetu, pronađen profil tetke bez IJEDNE slike bebe. Kontaktirali smo neobičnu tetku, koja je za naš portal objasnila svoje ponašanje.

„Imam Facebook profil nekih 10-ak godina i na njemu postavljam svoje fotografije sa momkom ili sa putovanja i šerujem muziku i vijesti. Moja rođena sestra je rodila prije dvije godine i ja sam se odlučila da ne postavljam slike njene bebe na svoj zid. Ubrzo su me poznanici krenuli zapitkivati šta čekam, dok su se neki prijatelji zabrinuli i pitali da li mi se moža pokvarila kamera na telefonu“.

Ona kaže da je njen stav je jednostavno bio da ne želi putem Facebook-a dijeliti emocije i izlive nježnosti sa malenom, iako je gotovo svaki dan viđa i rado se igra sa njom.

Udruženje „Tetke na Facebook-u“ oštro je osudilo ovaj potez mlade žene i u FB inbox joj poslalo ultimatum sa rokom od 10 dana kako bi počela redovno postavljati bebine slike. U njihovom pismu koje je u posjedu redakcije 50 NP navodi se i sljedeće:

„Ovdje se vjerovarno radi o manjku ljubavi te djevojke prema bebi, a najvjerovatnije se iza toga krije i nekakv psihički poremećaj, jer je očito da ona želi da bude u centru pažnje, a ne da joj beba bude glavna preokupacija u životu, kao što je to normalno. Mi se trudimo da budemo najbolje tetke na svijetu i pokažemo svima svoju ljubav prema tim malenim stvorenjima“.

Ukoliko ona ne ispuni njihove zahtjeve spremni su, kako kažu, poslati zahtjev lično Marku Zuckerbergu da dotičnoj trajno ukine Facebook profil.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar