50 Nijansi Pive

Dugoročna prognoza: Vrijeme sasvim normalno za ovo doba godine!

Pošto je vremenska prognoza ono što najviše interesuje veliki broj ljudi širom države odlučili smo da vas počastimo sa dugoročnom prognozom koja će vam pomoći da znate kako da se ujutro obučete i šta da planirate.

Kako kažu iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske vrijeme će u narednih nekoliko dana biti baš onakvo kakvo treba da bude u ovo doba godine. Postoji velika vjerovatnoća da padne kiša, ali isto tako da poslije kiše dođe sunce.

Vjetra može biti, ali i ne mora, baš kao i kad je u pitanju grmljavina.

Što se tiče temperatura one su obično tokom cijele godine ujutro nešto niže, tokom dana više, pa se po noći ponovo spuste, a ništa drugačije ne bi trebalo biti ni ovih dana.

Oblačite se prema svom osjećaju, ako vam je hladno, ponesite džemper, ako nije, nemojte. Isto tako, ako ujutro vidite oblake ponesite kišobran, za svaki slučaj, ali ako nemate namjeru puno pješačiti tokom dana, ne morate ni to.

U svakom slučaju vrijeme narednih dana neće biti kakvo nije viđeno u prethodnih 173 godine, temperature neće biti najniže za ovo doba godine u posljednjih sto godina. Vrijeme će biti sasvim normalno, baš onakvo kakvo treba biti u proljeće.

Severina i Miloš Bojanić su vidjeli snijeg u maju, tako da…

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar