50 Nijansi Pive

Republika Srpska najviše ekološki osviještena država na svijetu!

U posljednjih nekoliko mjeseci, možda čak i godina vlasti Republike Srpske vrijedno rade da podstaknu svoje građane kako bi što više razmišljali o svojoj okolini, njenom očuvanju i recikliranju.  Posljednji potez koji će nas na to nagnati jeste najnovije poskupljenje registracije automobila, a višak sredstava će se uplaćiavati u Fond za očuvanje planete Zemlje.

Tim potezom vlada RS nam je obezbjedila titulu najviše ekološki osviještene države na cijelom svijetu, što priznaćete, uopšte nije mala stvar.

Iz Udruženja potrošača su nam rekli kako su dobijali mnoštvo pritužaba povodom poskupljenja registracije vozilaa, ali nakon što je objašnjeno gdje će taj novac ići, građani su to prihvatili bez ikakvih problema jer su svjesni koliko je važno da čuvamo planetu.

-Višak novca koji će ljudi uplaćivati za registracije će ići u poseban fond, a kasnije će se raspoređivati udruženjima kojima je to najpotrebnije. Novac za ovu godinu je planiran za pomoć udruženjima koja se bave očuvanjem rijetkih životinjskih vrsta: kitova, bjeloglavih supova i mrkih medvjeda, a budžet od sljedeće godine bi trebalo da ide za očuvanje prašuma Amazona te organizacije za zaštitu vegana, izjavio je neimenovani izvor iz Ministarstva saobraćaja i veza.

Isto tako, prva dva mjeseca nakon stupanja zakona na snagu, svaki građanin koji u tom periodu registruje autoomobil dobiće besplatno dvije litre goriva sa bilo koje benzinske pumpe u Republici Srpskoj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar