50 Nijansi Pive

Prošla sezona tulipana: Modne blogerke širom svijeta tuguju

Ako ste posljednjih nekoliko dana pregledavajući fotografije modnih blogerki na Instagramu primjetili nešto neobično, neku neobjašnjivu prazninu i fotografije koje izgledaju kao da im nešto nedostaje, to je zato što je prošla sezona tulipana!

Naime, modne blogerke su naprasno ostale bez omiljeng rekvizita kada je u pitanju fotografisanje za blog, Instagram i ostale društvene mreže i to se negativno odrazilo na njihovu kreativnost.

U ime modnih blogerki se na društvenim mrežama oglasila djevijka čiji je nik Anka_pashion_for_fashion, koja je izjavila:

“Ovim putem, u ime modnih blogerki želim da obavijestim svekoliku javnost kako u narednih nekoliko dana na Instagramu neće biti u prilici vidjeti lijepe mdne fotografije naših ručkova, kozmetike i donjeg veša pobacanih po čistoj, bijeloj posteljini, pored kojih stoje tulipani jer nam je upravo javljen da je njihova sezona prošla. S obzirom da je ovo veoma tužan trenutak za blogerke širom svijeta iskreno se nadamo da će naši pratioci imati razumijevanja, da će nas ostaviti da odtugujemo u miru, bar dok ne počne sezona jagoda”, izjavila je Anka_pashion_for_fashion.

Redakcija 50NP, ovim putem izjavljuje najiskrenije saučešće svim modnim blogerkama sa željom da će smoći snage da u miru dočekaju novu sezonu tulipana.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar