50 Nijansi Pive

Struja jeftinija za 113%: Elektrokrajina počinje plaćati potrošačima

Na Jahorinskom ekonomskom forumu utvrđeno je da je cijena električne energije u Srpskoj pojeftinila za 113%, pa će tako od danas među korisnicima početi takmičenje u trošenju struje. Što više električne energije potrošite, to će vam više novca Elektrokrajina isplatiti.

O tome koliko to znači Banjalučanima mogli smo da posvjedočimo još jutros. Naime, kako je prvomajsko slavlje otkazano zbog lijepog vremena, ova novina u Elektrokrajini omogućila je ljudima da ipak dobiju priliku da osjete malo prvomajske atmosfere.

-Evo cijelo jutro komšija i ja hladimo dvorište. Čuli smo da je struja pojeftinila za 113% i da će nam više plaćati ako više potrošimo. Zato smo iznijeli napolje klima uređaje, zamrzivače, dvije rashladne vitrine, ventilatore i sve što smo imali – da malo rashladimo jer je pretoplo. Još da tako pojeftini i voda, pa da stavimo neko crijevo da imamo i kišu sve bi bilo super, kaže Miro S.

Mirin komšija koji je počeo postavljanje rasvjete u dvorištu, Radovan, dodaje kako će ipak roštiljati, i to na električnom roštilju.

-Inače kad roštiljamo, ja ložim vatru, sav se zagaravim, nadimim pola komšiluka i ženin veš na terasi. Sad kako plaćaju da trošimo struju ima lijepo da kao gospodin iznesem električni roštilj. Do neba sam zahvalan zbog ove odluke koja nam je produžila život za još četiri godine, rekao je on kroz suze radosnice.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar