50 Nijansi Pive

Sve spremno za proslavu najpoznatije srpske slave!

Širom Republike Srpske sve je spremno za sutrašnju proslavu jednog od najznačajnih svetaca našeg naroda, a riječ je o Majku prvom, zaštitniku roštilja, zelene trave, hladnog piva, lijepog vremena i nezaposlenih građana koji se ovom danu najviše vesele.

Kao i svake godine dosad očekuje se veliki priliv gastarbajtera koji će pohrliti iz evropskih zemalja da ovaj sveti dan provedu sa najmilijima u otadžbini.

Na najpoznatijim banjalučkim izletištima Trešnjiku i Šibovima, kao i na Mrakovici i Balkani biće upriličeno tradicionalno osveštavanje kotlića i roštilja rano ujutro nakon čega će početi veliko slavlje uz velike količine piva i mesa.

U razgovoru sa slučajnim prolaznicima na koje smo naišli u Gospodskoj saznali smo kako su svi u završnim pripremama, šatori su spremni, roštilji podmazani slaninom, pivo je na hlađenju. Otkrili su nam kako je ovaj svetac jedan od najznačajnijih za naš narod i kako je red da se njegov dan obilježi onako kako dolikuje.

-Ne radim tako da ću bez problema i neke velike frke moći organizovati proslavu ovog velikog praznika i nadam se će sve proteći u najboljem redu, rekao nam je Mihalo Ražanj koji će i ove godine biti zadužen za pečenje.

Ovim putem 50NP vam od sveg srca čestita slavu Majka prvog i želi vam da ga provedete u blagostanju, miru i sreći, baš onako kako dolikuje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar