50 Nijansi Pive

ŠOKANTNO: Otišao u teretanu samo da vježba

Jedan mladi Banjalučanin je nedavno dospio na stub srama od strane svojih vršnjaka i to samo zato jer je u teretanu otišao da vježba, ne da se fotografiše, ne da tvita o tome kako vježba već da se stvarno oznoji što je izazvalo salve uvreda na njegov račun.

Radnici elitne banjalučke teretane u kojoj ovaj momak ima plaćeno članstvo kažu da takvo ponašanje nisu vidjeli otkako su počeli s radom i da su mu jednostavno morali skrenuti pažnju.

-Zamislite on čak nije imao posebnu flašicu sa proteinskim napitkom, nije imao brojač kalorija niti beats slušalice. Isto tako nije se prešetavao po teretani, ogledavao i radio selfije već samo vježbao i trošio naše sprave. Pa nismo mi tolike pare uložili u najkvalitetnija ogledala da bi ih neko ignorisao, rekao je Mirko Mišić, vlasnik ove teretane.

Čudno ponašanje su primjetili i drugari od ovog mladića, čiji identitet zbog njegove sigurnosti nećemo otkrivati, koji su izjavili kako je on nekoliko puta nedeljno odbijao i pomjerao kafe “zbog teretane”, ali kako im je bilo sumnjivo što se nikada nije tagovao tamo, nije okačio tvit koliko je čučnjeva napravio i koliko je kilometara vozio bicikl.

Nakon što su otkrili šta je istina odlučili su da ga javno zadirkuju samo da bi on poslužio kao primjer omladini kako ne treba da se ponaša.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar