50 Nijansi Pive

Dodik u narednom periodu nastupa kao prateći vokal Vučiću

S obzirom na svoju uspješnu pjevačku karijeru koja je u konstantnom usponu, Milorad Dodik je odlučio pružiti podršku kolegi iz susjedne Srbije koji je tek na početku pa će tako umjesto promovisanja pjesmica za malu djecu koje su trebale ugledati svjetlo dana ovih dana, on je odlučio da u narednom periodu bude prateći vokal Aleksandru Vučiću dok ovaj ne stane na svoje noge.

Ovako nešto se moglo očekivati s obzirom na Dodikovu nesebičnost, dobru dušu i spremnost da podrži one koji nisu toliko uspješni i talentovani kao on.

U izjavi za 50NP Dodik je izjavio kako je to bio prirodan slijed događaja, te da on jednostavno ne može odbiti da pomogne mlađim kolegama koji su na početku karijere.

-Vjerujem da je pred Alekom karijera koja će nadmašiti čak i moju, on već sada ima nekoliko hitova koji će se pjevati u svim lokalima, splavovima i diskotekma. To su one pjesmice uz koje se pleše vozić na svadbama i sa tim jednostavno nema greške. Ja sam tu da mu kao prateći vokal dam svoju bezrezvnu podršku, izjavio je Dodik.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar