50 Nijansi Pive

Želite da Vlada RS preuzme vaša zaduženja? Učestvujte u nagradnoj igri!

Prije nekoliko dana a adrese svih medija u Republici Srpskoj stiglo je saopštenje iz Vladinog kabineta u kojem se najavljuje nagradna igra u kojoj mogu da učestvuju svi punoljetni i zaduženi građani našeg entiteta.

Naime, Vlada je odlučila da sretnog dobitnika nagradi tako što će na sebe preuzeti sva njegova zaduženja, uključujući kredite, minuse, kreditne kartice, račune za struju, telefon, pa čak i zaduženja od fizičkih lica (drugara, kumova, komšija, tazbine)…

U saopštenju stoji da u nagradnoj igri mogu da učestvuju svi koji žele da poprave svoj imidž u društvu, koji ne žele da ih ljudi doživljavaju kao one što kukaju zbog računa i rate kredita. Ako želite učestvovati u ovoj nagradnoj igri treba da pošaljete prijavu na zvanični mejl kabineta Vlade, [email protected] , napišete svoje lične podatke, priložite informaciju koliko tačno dugujete i kome i napišete motivaciono pismo zbog čega ste baš vi ti čije će dugove Vlada da preuzme na sebe.

Sretni dobitnik biće izvučen krajem juna mjeseca, pomoću random.orga sajta, a medijski pokrovitelj ove nagradne igre je upravo 50NP. Srećno!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar