50 Nijansi Pive

Buba Corelli i Jala brat: Da li je to raskid na pomolu?

Otkako su se pojavili na sceni oni ruše predrasude o tome da je nemoguće imati zdravu i skladnu vezu ako ste dio šoubiznisa. Decenijama smo svjedoci toga da su bračne, prijateljske i ljubavne veze između kolega osuđene na propast, ali to nije bio slučaj i sa njima, Buba Corelli i Jala brat su bili onaj rijetko pozitivni primjer, da ukoliko ima ljubavi svi se problemi mogu prevazići.

Ali, da li je pitanju realan prikaz stvari ili samo još jedna medijska patka da se poštenom narodu ponovo zamažu oči?

Sumnja se pojavila nakon što je na YouTube-u obajvljen spot Severine i Jala brata bez Bube Corellija. Na internetu su se odmah pojavile brojne teorije zavjere, šta bi mogao da bude uzrok ovog potpuno neočekivanog razvoja situacije. Neki tvrde da je Severina zbog divljanja trudničkih hormona mogla da se nosi samo sa jednim od njih dvojice, a izbor je pao na Jalu brata zato što on ima deblje živce, dok neki tvrde da je na pomolu još jedan istorijski raskid na našem estradnom nebu.

Do zaključenja ovog teksta nismo mogli doći do izjave Jale brata koji je bio nedostupan, Severina konstantno povraća i nije u stanju da daje izjavue, a Buba Corelli nam je kratkom porukom javio kako snima spot s Jelenom Rozgom, SAM i kako ga ne zanimaju pisanja medija.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar