50 Nijansi Pive

Servisne informacije: Šta je cvjetalo u Banjaluci u posljednjih 24 sata

Sa nestrpljenjem smo čekali ovaj period kada ćemo svekoliku javnost iz dana u dan moći obavještavati šta je cvjetalo u našem gradu jer znamo od kolikog je to značaja za svekoliku javnost.

Samo za vas, jutros smo obišli grad i evo kakve vam informacije donosimo sa terena:

Iako je proljeće stiglo kalendarski, temperaturno i u svakom drugom smislu, drveće u Rosuljama je prilično ogoljeno. Neki bi rekli da ovaj dio grada zaostaje za drugima, ali to nije tačno, jer se već u večernjim časovima očekuje nicanje nekoliko cvjetova ispred crvenih zgrada. Stanari su čak organizovali i svečani doček kome će prisustvovati i neki od članova Gradske uprave. Ekskluzivna prava za prenos ovog događaja otkupila je novinska agencija SRNA.

Na području Trapista, oko Banjalučke pivare i Zotovića primjećena je veća koncentracija jagorčevine i belih rada, pa upozoravamo sve da ne gaze zelene površine u tom dijelu grada. Posebno oni koje zaglave u Zlatnoj krigli večeras.

U podnožju Starčevice, na potezu od Rebrovačkog mosta do Venecije primjećeno je jedno drvo koje je u beharu, a naši stručnjaci na prvi pogled nisu mogli da procijene o kojoj vrsti je riječ, da li je u pitanju lipa, jabuka ili šljiva.

Kad je u pitanju Budžak dobili smo informaciju da su primjećene dvije visibabe oko kojih su se okupili znatiželjni građani, a neki su čak htjeli zvati vatrogasce misleći da su u životnoj opasnosti.

Na Mejdanu, tradicionalno u ovo doba godine ima puno narcisa, ali to ne treba da vas zabrinjava, samo ih zaobilazite u širokom luku i sve će biti u najboljem redu.

Maslačka ima pored svih većih prometnica u gradu, ali kako su nam javili iz CJB Banjaluka ne utiče na normalno odvijanje saobraćaja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar