50 Nijansi Pive

Javna kuhinja Banjaluke kupuje Agape!?

Umjesto na račun za pomoć u borbi protiv Bakirove revizije presude u sporu BiH i Srbije, novac od donacija građana Srpske otišao je na račun Javne kuhinje u Banjaluci!

Iz najboljih namjera, objavili smo poziv građanima da pozivom na broj telefona doniraju sredstva za pomoć ekspertskom pravnom timu koji se bori protiv revizije haške presude u sporu između BiH i Srbije, ali smo greškom pozvali građane da zovu na 1458 umjesto na 1345 993 334.

Tako su tokom jučerašnjeg dana svjesni i patriotski nastrojeni građani ostvarili pola miliona poziva za pomoć borbi protiv Bakirove revizije, a isto toliko maraka se slilo na račun Javne kuhinje umjesto na račun internacionalnog eskertskog pravnog tima. Korisnici Banjalučke javne kuhinje su od ovih novaca već rezervisali stolove u Agapeu za večeras, a vode se pregovori da Crveni krst od pomenutih donacija i kupi ovaj ugostiteljski objekat. Tako bi Banjaluka bila jedina lokalna zajednica u Evropi čija Javna kuhinja poslužuje suši, potaž od bambusovih izdanaka i kotlete od pande i maltezera, te gdje se svaki zalogaj zalijeva sake-om.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar