50 Nijansi Pive

Trener Igokee proglašen za najsmirenijeg trenera godine!

Dragan Bajić, strateg Igokee ovih dana dobio je specijalno priznanje FIBA-e za nasjmirenijeg košarkaškog trenera godine i to sa punim pravom.

On je jedan od rijetkih koga kamera na utakmici nikada nije uhvatila da galami na svoje igrače, vrijeđa ih i psuje. Sve što ima da im kaže saopštava im na jedan smiren, ljudski ačin pun razumijevanja i empatije. Bajić je sa 50NP podijelio svoje utiske u vezi ovog zaista laskavog priznanja.

-Ja zaista pazim na način na koji se obraćam i pričam sa svojim igračima. Mišljenja sam da se sa galamom i ružnim riječima ništa ne postiže. Redovno idem na jogu, meditiram, u kancelariji imam čak i zen baštu koja me dodatno opušta i zato sam toliko smiren. Maja Volk mi je jednom prilikom rekla da je moja aura čak za nijansu svjetlija od njene što je, priznaćete, zaista teško postići.

Ovu priču potvrdili su igrači koji kažu da poslije svake utakmice imaju seanse transecedentalne meditacije koju predvodi upravo Dragan Bajić.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar