50 Nijansi Pive

Vučić kandidat za predsjednika VI 2 razreda u O. Š. u Bugojnu

Prije par dana je održana vanredna, direktna, hitna i nadasve neočekivana konferencija za novinare u Srbiji na kojoj je trenutni premijer, Aleksandar Vučić objavio kako će se kandidovati za poziciju predsjednika odjeljenja VI 2 u Prvoj osnovnoj školi u Bugojnu.

-Čuo sam da je šestacima neophodan pravi vođa, čovjek koji će im u najkraćem mogućem roku donijeti rezultate na kojima će im zavidjeti svi te smatram da sam dovoljno stručan i kvalifikovan da se kandidujem  za mjesto predsjednika razreda. Iako nisam tamo rođen, zbog svojih korijena ja zaista volim Bugojno i previše mi je stalo do dobrobiti te djece i zato sam odlučio da na svoja pleća ne pruzmem i tu odgovornost, kazao je Vučić u obraćanju medijima.

On je takođe napomenuo kako zbog činjenice da mu je otac rodom iz Bugojna on ima pravo na državljanstvo BiH pa ga čak ni to ne može spriječiti da se kandiduje na ovim izborima.

Zabrinutim novinarima je poručio kako ova funkcija neće uticati na funkcije koje već obavlja u Vladi Srbije kao i na neke buduće koje će možda doći, i još jednom naglasio da je napredak Srbije od početka njegove vladavine nevjerovatan, a nada se da će takav biti i VI 2 razreda bugojanske škole.

Učenici takođe nisu mogli sakriti oduševljenje Vučićevom odlukom i nadaju se da će to znatno uticati na njihov status u školi, ali i u društvu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar