50 Nijansi Pive

Kraj čovječanstva je blizu. Evo i dokaza.

Koliko puta ste do sada čuli komentare poput ovih – ljudska glupost je neuništiva, kako postupamo dobro smo zaslužili i slično.

Nije da smo spremni na moralisanje, ali ako vi ne primjećujete da su iz generacije u generaciju ljudi sve manje sposobni za život bez mnoštva uputa i instrukcija onda imate problem. S druge strane nama se čini da je to ona posljednja sirena za uzbunu, poslije koje nema ni popravnog ni nove šanse!

Šta je rješenje? Da se najprije suočimo sa glupošću, da je detektujemo kao postojeću a onda pronađemo i izlaz iz ovog začaranog ćorsokaka…

Ne treba vam mnogo da shvatite kako je čovječanstvo zapalo u klasičnu fazu regresije u kojoj nema spasa za sve one koji nisu sačuvali makar tračak svjetlosti sopstvenog razuma. Fotografije upozorenja i obavještenja koje se nalaze u našoj galeriji odlično su svjedočanstvo na šta je potrebno upozoriti čovjeka 21. vijeka.

Takav genije možda zna da provali u centralni račun Narodne banke, ali možda neće znati da se garderoba pere kada se isprlja, da pod vodom ne treba disati, ili da kondome ne treba isprobavati u supermarketu. Darvin je možda bio u pravu sa onim da će samo najprilagodljiviji preživjeti – ali šta će se dogoditi sa svim ostalim, takoreći zombi-ljudima koji već sada teško barataju sopstvenim životom?

#1

Ovo nije izlaz.

#2

 

Zabranjeno otvaranje i isprobavanje proizvoda.

#3

Molimo vas, nemojte sjedati na krokodile.

#4

Nemojte se udarati dildoima.

#5

Nemojte lizati zidove toaleta.

#6

Ako udarite znak, znači da ste udarili i most.

#7

OPEREZ! Vatra je vruća.

#8

Prati kad je prljavo.

#9

Mačije mlijeko nije od mačaka.

#10

Nemojte disati pod vodom.

#11

Ovo je samo igra.
To su djeca.
Roditelji treba da navijaju za sve.
Sudije su ljudi.
Vi i vaša djeca niste profesionalci.

#12

Najbolji dio vakcinacije nije lizalica , već onaj dio gdje se nećete razboljeti i umrijeti.

#13

Proizvod sadrži kikiriki

Ne možemo se oteti dojmu da su ova upozorenja napisana s razlogom.

Izvor: citymagazine.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar