50 Nijansi Pive

Banjalučki hirurzi pacijentu iz glave izvadili živog Galijaševića

Prava drama odigrala se u utorak na Banjalučkoj hirurgiji, gdje je tim hirurga poslije tročasnove operacije izvadio Dževada Galijaševića iz glave pacijenta. Iako nikom nije bilo jasno kako se ekspert za borbu protiv terorizma našao u glavi vozača kamiona iz Jošavke, operacija je protekla uspješno, a pacijent je ostao na dvodnevnom oporavku, gdje će njegovo stanje biti praćeno do potpunog oporavka.

Poslije operacije, Galijaševića su takođe nepovrijeđenog ostavili u SRNI, a pacijent priča da ni sam ne zna šta ga je snašlo.

– Ne znam stvarno kako se to desilo. Vozio sam građu preko Han Kola, bio je upaljen radio, ali nisam obraćao pažnju. Odjednom kao da sam zaspao na tren, trgao sam se i u sljedećem momentu sam stao, istovario građu pored puta i otišao u Austriju da natovarim oružje, municiju iI granate koje sam povezao nazad. Kada sam došao kući, ženu sam optužio da je u jednom hotelu u Tuzli planirala rušenje Srpske, a tašti sam pokazao dokaze njenog boravka u Budimpešti i optužio je za organizovanje srpskog proljeća 2017. Nakon tog su me savladali nekako i doveli u bolnicu. Tu su na ultrazvuku uočili da imam nešto prilično čudno u glavi. Drago mi je da je sve dobro prošlo. Hvala doktorima i svim dobrim ljudima ovde, nikad ne znate kada ovako nešto može da vas pogodi – kaže Nikola T, vozač iz Jošavke kod Čelinca.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar