50 Nijansi Pive

Banjaluka: Nema više selfija u WC-ovima kafića!

Prema informacijama koje kruže među Banjalučanima, uskoro se otvara ugostiteljska atrakcija  kakva još nije viđena ne samo u gradu, nego ni u svijetu, a u pitanju je „WC – koncept bar“. Nezvanično saznajemo da će bar biti otvoren na atraktivnoj lokaciji u centru grada.

Ugostitelji su odlučili da stanu u kraj gužvama koje vladaju u WC-ovima kafića i restorana, izazvanih velikim brojem djevojaka koje ovaj prostor koriste za slikanje selfija. Tako će na 300 kvadratnih metara biti otvoren najveći WC u gradu čija primarna funkcija neće biti vršenje nužde, nego zadovoljavanje selfi potreba, odnosno fotografisanje.

Kako saznajemo, izvođač radova planira postavljanje 800 kvadratnih metara ogledala, a oko ogledala će biti postavljene i sećije, kako bi se djevojke mogle slikati u svim pozama.

Iz Udruženja ugostitelja Banjaluke su rekli da su se na ovakav korak odlučili jer im je dosadilo da selfi štapovima istjeruju djevojke iz svojih objekata zbog nesnosnih gužvi u WC-ovima.

selfi

-Navikli smo da idemo u korak sa vremenom kao i da osluškujemo potrebe svojih gostiju i upravo zbog toga smo došli do ovakve ideje, kazali su iz Udruženja.

Dodali su da je, nakon gradnje „WC – koncept bara“, planirana i gradnja „Šank – koncept bara“. Naime, u planu je projekat izgradnje ugostiteljskog objekta sa šankovima ukupne dužine 30 metara. Ovime Udruženje ugostitelja dokazuje da misle i na muškarce i njihovu potrebu da se naslone na šank i pokažu biceps i ključ automobila.

Ovom prilikom posjetili smo nekoliko ugostiteljskih objekata i pitali goste za mišljenje o ovoj ideji.

-Ideja je odlična. Banjaluci je zaista potreban takav lokal jer su toaleti skučeni, pa kad se fotografišem uvijek mi neka djevojka upadne u kadar i pokvari sliku. Znam ostati satima u toaletu dok dočekam da nema gužve i da se mogu fotografisati, rekla je jedna Banjalučanka.

Sretko Mišić, poznati banjalučki klaber, nam je rekao da je jako zadovoljan jer će konačno imati gdje pokazati rezultate napornih treninga na koje ide već mjesecima.

Turistička organizacija grada Banjaluka je podržala ovu inicijativu i navela kako će ovaj projekat doprinijeti da banjalučka turistička ponuda bude nadaleko poznata.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar