50 Nijansi Pive

50NP EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Pronađen Mladen Bosić!

Proteklog vikenda, lovačko udruženje “Zmijanje” iz Banjaluke bilo je u posjeti romanijskom lovačkom društvu, a tom prilikom organizovan je i lov na mrke medvjede tokom kojeg s desilo nešto sasvim neobično i nesvakidašnje. 

-Išli smo na privredno lovište “Sokolac”, a prvobitni plan je bio da idemo u lov na medvjeda sa visoke čeke. Međutim, domaćini su rekli kako je dosta interesantnije da sa čeke siđemo u divljinu i uživamo u prirodi, pa smo prihvatili, priča jedan od lovaca.

Lutajući šumama na obroncima Romanije, lovci su pronašli medvjeđi brlog. Bili su veoma oprezni, kako ne bi uznemirili medvjede, jer je opšte poznato da su opasni ako ih probudite iz takozvanog zimskog sna.

Ono što je prenerazilo ovu grupu lovaca je momenat kada su iz pećine na koju su naišli čuli dobro poznat glas.

bosic

-Prvo nisam vjerovao svojim ušima i mislio sam da sam lud, ali kada je glas iz pećine povikao “Oštro osuđujem vaš pokušaj buđenja ovih medvjeda i mene!”, bio sam siguran da je to on, glavom i cvikama – Mladen Bosić, objasnio je Mirko Karabin, dugogodišnji član udruženja.

Nakon što su ga lovci probudili, donedavni predsjednik SDS-a je objasnio da nije nigdje pobjegao, niti je nestao, kako se u medijima spekuliše otkako je odstupio sa mjesta predsjednika stranke, a nakon velikog poraza na prošlogodišnjim izborima.

Ohrabreni ovom zanimljivom lovačkom pričom, pozvali smo Mladena Bosića, u nadi da ćemo dobiti komentar. Iako neočekivano, on nam se javio na telefon.

-Razgovaraćemo na proljeće, a sad me pustite da spavam svoj zimski san, kratko je rekao Bosić, i poklopio slušalicu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar