50 Nijansi Pive

Dejvid Koperfild novi predsjednik banjalučkog Borca, Lešinari u strahu!

Bez obzira ne veoma dobre rezultate koje je fudbalski klub Borac postigao u ovoj sezoni, po svemu sudeći trebalo bi da dođe do kompletne smjene rukovodsva velikana iz Platonove, a 50NP ekskluzivno saznaje prva imena.

Čovjek koji bi mogao zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Borca je ni manje ni više nego Dejvid Koperfild, najpoznatiji svjetski iluzionista u koga se polažu sve nade. Ruku na srce, čovjek je napravio da nestane kip slobode, pa za njega će stanje u Borcu biti dječija igra.

Odlazća uprava na čelu sa Brankom Kovačevićem poznatijim kao Felšo izjavila je da će svoje mjesto sa zadovoljstvom ustupiti velikom Koperfildu svjesni činjenice da ih trenutno samo on može spasiti.

koperfild

-Mi vjerujemo u njegove iluzije, vjerujemo da će on učiniti da svi problemi nestanu, a mi ćemo biti spremni da ponovo preuzmemo naše funkcije čim se probemi riješe, jer neće se jedan Koperfild zadržavati u Bosni, rekao je Kovačević.

PR tim Dejvida Koperfilda poslao je video poruku našem sajtu u kome potvrđuju istinitost ovih navoda.

-Vjerujemo da će ovo biti veliki Dejvidov povratak, on nikada do sada nije ni pokušavao da učini da nestanu problemi, malverzacije i milionski dugovi, ali iskreno se nadamo da će sa fudbalskim klubom Borac dokazati da je i to moguće.

Lešinari u šoku

Najvjerniji navijači Borca još uvijek nisu procesuirali ovu informaciju, ali prve rekacije su strah i neizvjesnost. Mile P. iz ulice Save Ljuboje na Starčevici je za 50NP izrazio svoju zabrinutost:

-Ali čova, šta on ako napravi da mi svi nestanemo?!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar