50 Nijansi Pive

Zašto je Ana Ivanović tek sad napustila tenis?

Kako bi se reklo u novinarskim krugovima juče je kao bomba odjeknula vijest da Ana Ivanović napušta profesionalni tenis, a narod je počeo spekuliše sašto se to tek sad desilo. Neki nagađaju da je Ana čekala da Fejsbuk napravi opciju live prijenosa da bi na taj način mogla da se obrati naciji, a neki kažu da to nije učinila ranije jer se plašila da joj paparazzi neće doći na svadbu koja je održana ove godine u Veneciji.

Postoji zaista mnogo nagađanja i spekulacija, ali istina je samo jedna, a to je da Ana voli rekretivno da igra tenis, jednom je čak izjavila da joj to najbolji vid opuštanja između dva fotografisanja za Instagram.
Poznato je i da je Ivanovićeva veoma modno osviještena, a tenis joj je pružao šansu da se pokaže svijetu u najluđim kombinacijama.

ana2

Ali, zašto baš sad?

Neimenovani izvori kažu da je Anin muž prilično konzervativan, priča se da mu je pradeda bio u Srbiji za vrijeme Drugog svjetskog rata i da je poprimio dosta našeg mentaliteta kojeg je prenosio na sve naredne generacije. Narodski rečeno, Švajni ne voli da mu milioni ljudi gledaju ženu u kratkoj suknjici dok trčkara po terenu i to iz rekreacije. Kako ovaj izvor navodi, on je jedno veče dok mu je Ana spremala sarmu, lupio šakom o sto i na čistom Srpskom jezku rekao kako on to više trpiti neće. I to je bilo to.

Ana je za jedan britanski nedeljnik izjavila kako će i dalje da se bavi fizičkom aktivnošću, ali vjerovatno pilatesom ili aerobikom.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar