50 Nijansi Pive

ŠOK U BANJALUCI: Vozač Golfa stao djevojčici na pješačkom

BANJALUKA – Grupa građana okupljena oko pješačkog prelaza u naselju Lauš netremice je posmatrala vozilo marke Golf koje se zaustavlja da propusti djevojčicu školskog uzrasta da pređe ulicu.

“Mirno sam prolazila trotoarom i izbjegavala rupe, kad sam ugledala vozilo koje se približava pješačkom prelazu a zatim bespotrebno zaustavlja.  Djevojčica je uredno trčala preko pješačkog i nije bilo nikakve potrebe da se zaustavlja saobraćaj u naselju koje je svakako preopterećeno vozilima i treba voziti što brže da otrovnih isparenja bude što manje”– izjavila je Nermina M. za reportera 50 NP koji se zatekao u obližnjem kafiću.

Prema izjavama drugih očevidaca, vozač nije imao uobičajena religiozna obilježja na vozilu niti predmete za zaštitu od radara poput CD-a, zbog čega se sumnja da nije iz RS a možda čak niti iz BiH te da je vjerovatno bio pod uticajem droga.

“Stajao je i gledao u djevojčicu, eto, tako samo stoji i blene, blene, mi mašemo hajde, pa hajde čovječe kreni a on stoji i ništa! Drogiran, kad vam kažem.” – slikovito je opisao Jovan R., stariji sugrađanin i mještanin ovog naselja koji je do sada svjedočio hiljadama vozila u ovom predjelu grada od kojih, prema njegovim riječima, nijedno nije imalo potrebe da se zaustavi na pješačkom prelazu.

Slučaj je prijavljen i policiji koja se tim povodom kratko oglasila naglasivši da samo zaustavljanje vozila nije nezakonito te da policijska vozila to i sama redovno rade, ali da je ovo ponašanje neuobičajeno za vozače zbog kojeg će posmatrati situaciju u ovom naselju tokom narednih dana.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

1 komentar

  • Ovo mora da je neka sprdnja i zajebancija sa starim srpskim rijecima OMG WTF LOL LMFAO.
    I onda se kao vi hvatate za glavu i kazete na mladima svijet ostaje. Pa fino coek reko da ga stezu hlace ne moze sutnuti lopte. Pitanje je samo da li mu je mama ovca ili cobanica