50 Nijansi Pive

Kako se ukus za muziku mijenja sa svakim popijenim pivom (VIDEO)

Mi smo neki krajnje čudan narod, mi ni u kafanu ne možemo ići bez neke međe. Sa jedne strane kafanske međe se nalazi fina raja koja bez ikakvih problema može da se zabavi i opija uz ambijentalni džez, a sa druge smo mi ostali, mejnstrim koji slušamo sve, od Nirvane do Silvane. Mi koji glasno priznajemo da nema dobrog derneka bez dobro poznatih hitova kako zabavne tako i narodne muzike.

Sve uglavnom počinje pristojno, sjedi se, pivo se pijucka, vode se inteligentni razgovori o bitku i prolaznosti života dok se iz zvučnika, lagano, nenametljivo čuje Sade. Već po završetku prve, (naravno velike) pive, note postaju sve laganije, zvuk sve glasniji, a priča besmislenija.

Pivo #2: EKV

Muzika se odomaćila, ali smo još uvijek urbani i držimo se na EKV-a, osim onih par koji se napiju čim pomirišu čep pa već viču da im pustimo Bajagu i drugove koji su biseri rasuti po cijelom svijetu. Oni desetu uglavnom ne dočekaju na nogama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

1 komentar