50 Nijansi Pive

Aktivnosti odobrene od strane pravoslavlja

S obzirom na to da je neki dan objavjno kako se vježbanje joge protivi pravoslavnom načinu života mi smo se malo raspitali i sastavili listu aktivnosti kojima se pravoslavlje ne protivvi i kojima možete da se bavite bez bojazni da će vas stići nka kazna, naravno ukoliko te vjernik. Ako niste držite se joge.

Netrpeljivost prema komšijama i rodbini

Ovo je aktivnost koja se toplo preporučuju i protiv koje crkva nema ništa. Kažu da dobro utiče na organizam da izbacimo sve negativne emocije koje nas tište. Važno je da redovno upućujete riječi i poglede pogrde i netrpeljivosti onom komšiji čija grana oraha baca sjenu na 5 centimetara vašeg zemljišta, da budete ljubomorni na sve članove porodice koji su uspješniji od vas i da se ne libite d kažete kako nisu zaslužili i da je to čista nepavda.

Navijanje (u sportovima)

Svaki pravi Balkanac treba da ima omiljeni klub za koji navija, za koji bi dao život i čiji grb stavlja na uzglavlje kolijevke prvorođenog djeteta.  To naravno podrazumijeva i da ne podnosi sve one koji navijaju za suparnički klub njegovog kluba.  Pljuvanje televizora kad gube, psovanje majke sudiji, religiozno praćenje svake utakmice su sastavni dijelovi ove aktivnosti koja je odobrena od strane svih crkava, ne samo pravoslavne.

Redovno posjećivanje kafane

Ako trežite aktivnost kojom ćete zamijeniti jogu mi nekako smatramo da je ovo najbolja zamjena koja je sasvim u skladu sa pravoslavljem.  Dakle, redovni odlasci u kafanu, opijanje, lupanje čaša, kićenje sviraca i dolazak kući u sitnr sate je aktivnost koja će vas oplemeniti na fizičko i duhovnom nivou i zato je sjajna zamjena za jogu.

Svađanje sa supružnicima

Još jedna aktivnost koja će vam pomoći da zbacite sve negativne emocije jeste da se odmah sad izgalamite na muža/ženu. Recite sve što vam je na duši, ako osjećate da treba, bacite i koju šerpu, ne u pravcu supružnika (to je već nasilje)  već u pravcu nekog praznog zida gdje se neće previše primjetiti ako ostane otisak.  Budite glasni, budite kreativni kad su uvrede u pitanju, važno je da budete kreativni i da obavezno spomenete punicu/svekrvu.

Ignorisanje problema (što u kući, što inače)

Reklo bi se da nam je ovo jedna od omiljenih aktivnosti i da nam sjajno može zamijeniti jogu. Dakle ignorisanje problema kako onih u kući, tako onih u komšiluku, ali i onih koji se odvijaju na nivou države.  Ako smo u nečemu sjajni onda je to ignorisanje svega što nas okružuje.

Teorije zavjere

Još jedna aktivnost koja će vašim moždanim vijugama pomoći da se razvijaju i da rade 100% na sat. Kada se bavite teorijama zavjere, nije bitno samo da vjerujete u ono što pročitate nego da smišljate sopstvene interpretacije i da dostignet neki novi nivo. Svi već znamo da je zemlja ravna ploča, da je korona izmišljena i da će doći “žuti ljudi na Moravu”. Dajte nešto novo, posvetite se, osmislite, zakuvajte… To je ono što se traži.

 

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar