50 Nijansi Pive

Ispovijest porodice koja je zapela u koloni na Kozari!

Tokom jučerašnjeg dan desio se jedan nemio događaj kada je na putu prema i sa Kozae nastao pravi kolaps jer je u jednom trenutku previše ljudi krenulo da iskoristi posljednji dan zimskog raspusta i posjeti Kozaru. Mnogi koji su se juče našli u koloni proživjeli su svojevrstan stres, a mi smo razgovarali sa porodicom koja je uspješno uspjela da se spusti i dođe do svog toplog doma.

Majka, otac i dvoje djece odlučili su da posljednji dan rasputa provedu na snijegu, ali nisu ni slutili da će sate provesti u koloni na povratku.

-Znate kako, juče ujutro shvatili smo da djecu čitav raspust nismo nigdje odveli i da neće imati šta da napišu u pismenoj “Kako sam proveo zimski raspust”. Cijeli rasput nam je prošao u slavama i druženju sa porodicom pa smo pomislili da bi bilo dobro da ih odvedemo n snijeg.  Sve je bilo dobro dok nismo shvatili da su svi roditelji bili istog mišljenja i da će biti evjerovtne gužve, ali opet nismo mogli ni zaisliti pako kroz koji smo prošli, priča nam ovaj otac.

On kaže da su bili umorni i gladni jer su puna dva sata bili na snijegu, taman dovoljno da popiju kafu i da se islikaju za Instagram i kad su krenuli kući dočekao ih je pakao.

Znate kako, mi nismo bili ni nešto pretjerano dobro obučeni, jer nismo mi imali namjeru previše da se zadržavamo pa nam je i to bio otežavajući faktor.

Na svu sreću, sve je završilo u najboljem redu, ali ovaj bračni par kaže da će cijela situacija ostaviti posljedice na njihove mališane.

-Ako ništa bar će imati o čemu da pišu u školu, rekla je majka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar