50 Nijansi Pive

Otišao na skijanje nije objvio fotografiju računa iz restorana!

Banjalučanin, čiji su inicijali D. M. prije nekoliko dana se vratio sa zimovanja na Kopaoniku, a kod kuće ga je dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, on je dobio trejnu zabranu zimovanja na planinama Srbije zbog propusta koji je uradio, a koji se jednostavno ne prašta.

Naime, D.M. i nakon 10 dana boravka na Kopaoniku nije objavio nijti jednu fotografiju računa iz nekog od restorana zbog čega je dobio trajnu zabranu zimovanja tamo, a i na ostalim planinama.

Pokušali smo kontaktirati pedstavnika turističke organizacije Kopaonika koji nam je rekao da ne želi da se uvlači u bilo kakvo žutilo niti da navlači namedije na vrat, ali da je to jednostavno nedopustivo i da neće povući svoju odluku.

-To je praksa koja se podrazumijeva, ljudi kad vide cijene, žele dokazati da imaju taj novac i zbog toga nama raste rejting među tajkunima i onima koji žele da se dokažu i mi zat ne možemo preći preko ovog propusta.

Banjalučanin je rekao da je ona na Kopaoni otišao da skija i da nije nešto puno vremena provodio po restoranima i kafanama i da zato nije ni obraćao pažnju na cijene. Žao mu je što je dobio zabranu i nada se da će ona vremenom biti ukinuta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar