50 Nijansi Pive

Evropljani hrle u Srbiju da se ogriju! Očekuje se velika navala stranaca!

S obzirom na to da je Srbija gotovo jedina zemlja Evrope koja nema problema sa štednjom energenata, u naredno periodu očekuje se velika navala stranaca koji će doputovati u Srbiju samo da se ogriju.

Stručnjaci kažu da se narednih mjeseci očekuje veliki talas možemo ih nazvati, izbjeglica iz Evrope koji će dolaziti u srbiju samo da se ogriju pošto im je u njihovim matičnim zemljama to onemogućeno na način na koji bi oni to htjeli.

-Očekuje se velika navala pridošlica iz evropskih zemalja  i nismo sigurni imamo li kapacitet da ih sve primimo. Jedno je sigurno, Srbija će se potruditi da izgradi prihvatne centre za sve one koji požele da dođu kod nas i da se ogriju, jer svi znamo da smo mi u prednosti kad je u pitanju energetika, u odnosu na jednu Francusku, Italiju ili Austriju.  Tu smo da svima damo toplu podršku, rekao nam je jedan od stručnjaka iz Srbije.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar