50 Nijansi Pive

Od Nove godine nova pravila za zaposlene u državnim institucijama!

Od nove godine, na snagu stupa novo pravilo za sve one koji su zaposleni u državnim instituacijama. Naime svi oni koji ne rade ništa će biti otpušteni, ali i svi oni koji rade iznad prosjeka će biti kažnjeni na adekvatan način, jer se pokušava stvoriti slika kako smo svi jednaki i kako nema boljih i gorih.

Prava istina, kako saznajemo krije se iza toga što su se neki zaposlenici pobunili kako dolaze neke nove kolege željne dokazivanja zbog kojih oni izgledaju kao neradnici zbog čega su apelovali na nadređene da se nešto poduzme po tom pitanju.

Nakon što su argumenti svih strana uzeti u obzir donesena je odluka da svi oni koji budu radili više iznad prosjeka će biti kažnjeni novčano ili neplaćenom suspenzijom u zavisnosti od toga koliko iznad prosijeka su radili.

-Opšte je poznato da niko ne voli pametnjakoviće, radi onoliko koliko ti se kaže i ne krilaj inače ćeš snositi posljedice za svoje greške, rekao nam je izvor blizak onima koji su ovu odluku donijeli, a koji je želio ostati anoniman.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar