50 Nijansi Pive

Evo šta stranci najviše traže da kupe u Banjaluci!

Stranci su polako, ali sigurno počeli da pristižu u Banjaluku kako bi kod nas dočekali novu 2023. godinu.  Malo smo se raspitali među trgovcima i saznali šta je t što najviše kupuju i traže.

Ono što smo saznali zaista nas je iznenadilo.

U Banjaluci je posljednjih dana, posebno među strancima najveća potražnja za zaštitne kacige, bejzbol palice, biber-sprej i sve ostale vidove zaštite, jer kako sami kažu žele biti spremni na sve, a to na je potvrdio i Primož iz Ljubljane koji je u Banjaluku stigao sa nekolicinom prijatelja kako bi se zabavili i doživjeli nezaboravne trenutke.

-S obzirom na to kako se u podljednje vrijeme u Banjaluci dešavaju razne tučnjave odlučili smo da uradimo sve da se zaštitimo pa smo kupili sva moguća sredstav zaštite ako dođe do neog incidenta.  Dobili smo uputstva da se izbjegavamo Mejdan i pekaru Klas u sitnim satima, ali i da pazimo kako se ponašamo u ostalim ugostiteljskim objektima, rekao je Primož.

On tvrdi kako sve to neće uticati na njegovo mišljenje o Banjaluci i da će se vraćati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar