50 Nijansi Pive

Frizeri prijete zatvaranjem salona do poslije Nove godine!

Ovo doba godine je pored Dana žena, jedno od najstresnijih u životu svih frizera, a čini nam se da je to posebno izraženo kod onih koji rade i djeluju u zemljama bivše Jugoslavije.

Upravo iz tog razloga, Udruženje frizera izdalo je saopštenje u kome se navodi da će, ukoliko se žene ne unormale, ne prestanu ih pozivati u posljednji čas, moliti ih za termine i nuditi duple tarife samo da bi ih primili preko reda, u potpunosti obustaviti rad od sutra pa sve do polovine januara.

Milica Makazica, jedna od banjalučkih frizerki kaže da se stvar u potpunosti otela kontroli, da joj žene pišu u svako doba dana i noći, da je zivkaju, plaču joj u slušalicu, mole…

-Ja ovaj pritisak iše stvarno ne mogu podnijeti, ja sam se svega nagledala i anslušala u svojoj karijeri, ali odgovorno tvrdim da žene nikad nisu bile ovako naporne.  One nama traže da ostajemo do ponoći u salonima kako bismo njih fenirale, traže nam da otvaramo prije svitanja, da ih ubacujemo preko reda, nude nam silne pare… Situacija je jednostavno ne podnošljiva.

Makazica kaže da je razgovarala sa svojim kolegama i da se veliki broj njih susreće sa istim problemom pa su odlučili da udruže snage i pošalju poruku upozorenja.

-Ukoliko se žene ne unormale, zakazuju na vrijeme i prestanu zvati mimo radnog vremena – OBUSTAVLJAMO RAD!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar