50 Nijansi Pive

Gastarbajteri traže da se stranim turistima zabrani ulazak u RS!

Gastarbajteri koji dolaze na zimske praznike u svoje rodne krajeve tražili su da se u periodu od 25.12. do 15.1. u Republiku Srpsku zabrani ulazak strancima koji ne vuku korijene iz BiH, jer kako kažu ne mogu doći na red od njih ni za šta.

Udruženje gastarbajtera, čije sjedište se nalazi u Vilusima poslalo je saopštenje u kome se navodi kako nije u redu da oni ne mogu doći do termina kod zubara, ne mogu rezervisati mjesto u restoranima za proslavu Nove godine, a sve zbog silnih stranaca koji su oslučni da praznike proslave upravo kod nas.

-Mi smatramo da mi moramo biti prioritet i da se prvo za nas moraju ostavljati termini i rezervacije pa tek onda za turiste.  Mi ovdje dolazimo svake godine, više puta i ostavljamo svoje krvavo stečene pare, a oni dođu jednokratno na nekoliko dana i od njih ne možemo ništa, rekao je Miroslav Lukić, koji trenutno živi i radi u Dizeldorfu.

On dodaje kako oni samo žele provesti mirno praznike u rodnom kraju, bez toga da moraju razmišljati hoće li imati mjesta za proslavu Nove godine i da li će u žena uspjeti dobiti termin za pramenove.  Miroslav dodaje da se ovo najviše odnosi na Slovence.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar