50 Nijansi Pive

Stručnjaci apeluju na građane da ne paniče: Pao prvi snijeg!

Jutros je u svim medijima objavljen apel nadležnima koji su građane obavijestili o tome da je pao prvi snijeg i kako sada nije vrijeme za paniku, jer time neće ništa postići.

-Jutros je, širom naše zemlje pao prvi snijeg ove zime i ovim putem vas molimo da ostanete pribrani, da ne paničite i da se ponašate u skaldu sa situacijom.  Svjesni smo da snijg uvijek izazove blage nemire kod stanovništva, ali mi vas uvjeravamo da nema nikakvog razloga za neke ishitrene reakcije ni za paniku, jer samo ako ostanemo pribrani i smireni stvari se neće oteti kontroli.  Ovim putem želimo naglasiti da ste u sigurnim rkama i da vlasti neće dozvoliti da se dogodi nešto loše, čistićemo ulice, grijanje će raditi u punom kapacitetu.

Nećemo biti u stanju da svakog jutra listimo vaše automobile i vašu djecu vozimo u vrtić, ali uradićemo sve što je do nas da vam olakšamo ovaj težak period, između ostalog se navodi u saopštenju koje j stiglo u sve redakcije u BiH.

Sigurni smo da će ove tople riječi smiriti naše građane i da će panika ovog puta izostati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar